Az ár az, amit fizetsz, az érték az, amit kapsz!!!

Mindegy, hogy zokni, arany, kriptovaluta vagy részvény, jó minőségű árut akkor érdemes venni, ha árleszállítás van.😀

Bármely spekuláns vagy befektető első befektetése önmaga kell legyen, azaz a képességinek és a tudásának fejlesztése.

Mindennap egy kicsit okosodj és fejleszd magadat, mert kivétel nélkül minden gondunk, bajunk, szenvedésünk a nem tudásból fakad.

Meghatározó szerepe van a környezetednek abban, hogy kivé válsz, hiszen nap mint nap ebben mozogsz. Ezért fontos, hogy képzett és motivált emberekkel vedd körül magad, csak úgy növelheted a sikereid esélyét, ha Te magad is folyamatosan fejlődsz.

ITT KEZD A TANULÁST >>>

Ha a semmiből akarsz meggazdagodni, meg kell értened, hogy a legjobb befektetések a legegyszerűbbek.

Forradalom a kriptovaluták világában – A Teory szögegyszerű, mégis olyan nagyságrendű megoldásokat hoz a kriptovilágba, mint amekkorát a keresőmotorok, vagy az online webshopok hoztak az internetnek. Ezért is szoktuk azt mondani, a Teory lesz a kripto Google-je, Amazonja.

Miért van szükség a kriptovalutákra?

Mi a blokklánc? Ha még nem tudod, itt az ideje megismerni. Ha ismered, akkor pontosíthatod az ismereteid a működéséről. Don Tapscott segít ebben, leleplezi ezt a világ-átalakító, bizalomépítő technológiát, ami szerinte nem kevesebb mint az internet második generációja, amely magába foglalja a pénz, az üzlet, a kormány és a társadalom átalakításának lehetőségét.

Mi az a kriptovaluta?

A kriptovaluta olyan modern, virtuális fizetőeszköz (virtuális valuta), amely nem jelenik meg érme vagy papír formájában, azaz csak az online térben értelmezhető. Kibocsátása és működési mechanizmusa is független a bankoktól, illetve állami szervektől (decentralizált). Felhasználhatósága tekintetében pedig teljes mértékben nemzetközi.

Kattints IDE és nézd meg >>> hogy  alakítja át a blokklánc a pénz és üzleti világot.

Nézd meg a víziónkat…

Vagyonteremtés egy forradalmi magyar kriptovaluta piaci bevezetésével!

Beszállhatsz 2019-ben elindult világsiker-várományos startup vállalat óriási növekedésébe.

Egyetlen jó ötlet, amely eljut azokhoz a milliókhoz akik NAGY örömmel fizetnek érte…

Egy Magyarországon egyedülálló startup finanszírozási koncepció révén már minimális tőkével is részese lehetsz a VÍZIÓNKNAK!

Hogyan lehet 150 ezerből pár év alatt, akár 15 millió, vagy több?

Ha a BITCOIN növekedéséről lemaradtál, akkor ezt ne hagyd ki…

Segíts a forradalmi ötletetünket életre kelteni, és legyél egyike azoknak, akiket a befektetésük akár vagyonos emberré is tehet.

Kérj konzultációt minél előbb, hogy megtudd a részleteket! 

Mi vagyunk a Teory…

Csapatunk olyan fiatal, a kriptovaluták világában jártas gazdasági és informatikai szakemberekből áll, akik szenvedélye az újítás. Hosszú évek óta követjük figyelemmel az elektronikus valuták piacának fejlődését és térhódítását. Felismertük, hogy ezen a területen egyetlen dolog mindenképpen hiányzik, hogy meghatározó tényezővé váljon a mindennapokban: a hétköznapi felhasználók. 2018-ban azzal a céllal ültünk össze, hogy létrehozzunk egy olyan szolgáltatást, amely képes a kriptovaluták között keresni, váltani és használni őket, illetve más módon tranzaktálni velük, mindezt egyszerűen, kényelmesen. Így jött létre a Teory.

Mi vagyunk a tulajdonosok

Ismerd meg a teory-t!

Miért több a teory, mint egy átlagos kriptovaluta?

Felhasználóbarát – Egyszerű, és átlátható megjelenési felületének (platformjának) köszönhetően a mindennapi életben is könnyen használható.

Biztonságos – A Teory megbízhatósága a visszajelzéseken alapul. A rendszer a véleményező vásárlókat coinokkal (virtális pénzzel) jutalmazza.

Integrálható – A Teory-t elfogadó kereskedők testre tudják szabni platformunkat a saját termékeikre vagy szolgáltatásaikra.

Network Marketing alapú – A Teory a kriptovaluták világában elsőként nem a kockázaton, hanem a közösségen és az egymás iránti bizalmon alapul.

Zsebedben a jövő – kriptovaluta neked

Mire használhatod a teory-t?

Vásárlás – Egyszerűen, otthonról vásárolhatsz Teory coinokkal

Eladás – Szélesítsd a vevőköröd a Teory felhasználókkal

Bérlés – Termékeket kölcsönözhetsz a Teory segítségével

Aukció – Online árverésen is részt vehetsz és spórolhatsz a Teory-val

Szolgáltatás – Böngészhetsz a Teory-val igénybe vehető szolgáltatások között

Visszatérítés – A tranzakciót értékelve újrafelhasználható Teory coinokat szerezhetsz

Támogatás – Támogathatsz egy nemes ügyet, vagy jótékonykodhatsz a Teory segítségével

Teory platform, a felhasználóbarát felület

Ismerd meg lehetőségeidet…

Egy induló startup biztosítja a legnagyobb növekedési lehetőséget a kriptovaluta tőzsdéken.

Ha MOST szerzel részesedést (token), a tőzsdére kerülés előtt, akkor az induláskori jelentős előny a Tied lesz.

Csak az induló vállalatok képesek 100-szorozni, 1000-szerezni a vagyonukat, amelyből MOST Te is részesedhetsz.

Sajnos ezekről az árfolyam növekedésekről már lemaradtunk…

A TEORY tőzsdei bevezetéséről ne maradj le!

” Sajnos az összes jelentős kriptovauta árfolyam növekedéséről lemaradtam, mert nem szóltak, hogy vegyek részesedést, vagy ha szóltak, akkor meg nem hittem el!

Sok éven át a félelmeim irányították a befektetéseimet, mert rengeteg csaló és szélhámos van az interneten, ezért senkinek sem hittem el semmit. Gondolom ez Neked is ismerős…

Pedig, ha a BITCOIN megjelenésekor hiszek egy barátomnak, akkor most milliomos lehetnék. 1$-nál szólt, hogy vegyek, de nem hittem neki.

Pár hónapja megismertem a TEORY cég tulajdonosait és vezetőit, akiket a vágyaik vezérelnek és egy olyan dolgot találtak ki, ami forradalmasítani fogja a kriptovaluta piacot. Meghoztam a döntést, hogy a félmeim helyett inkább a vágyaimnak élek, és ha sikeres és vagyonos akarok lenni , akkor csatlakozok hozzájuk.

Veled mikor fordult elő utoljára, hogy hoztál egy döntést, eszközöltél egy vásárlást vagy cselekedtél valamit, és a kétségnek még csak nyoma sem volt az elmédben abban tekintetben, hogy helyesen döntesz? A lelked és a szíved mélyén tudtad, hogy helyesen cselekszel.

Nálam ez most így történt, mert elhittem a tulajdonosok vízióját és a küldetésük meggyőzött, hogy ebből nem szabad kimaradni.

A tulajdonosok személye garancia számomra, hogy ez nem csak egy vízió és hisszem, hogy sok ember életét fogjuk megváltoztatni.

20 évbe telik felépíteni a jó hírnevet, és mindössze 5 percbe, hogy leromboljuk, ezért nem mindegy, hogy milyen projekthez adjuk a nevünket.

Sok olyan embert ismerek, aki nem valósította még meg az álmait. Közülük sokan nem is fogják soha. Nem azért, mert képtelenek lennének rá, hanem azért, mert elhitték, hogy képtelenek rá. Elhitték, hogy túl öregek, túl szegények, túl tehetségtelenek, túl rosszak az életkörülményeik, túl rossz családba születtek, vagy túl erősen köti meg a kezeiket valaki más. És valóban: amíg valaki úgy érzi, hogy túl gyenge a változáshoz, addig az is marad.

Vesztessé csak azok válnak, akik lemondanak az álmaikról.

Te ne legyél vesztes! “

Péter

Ha magadra ismersz …..

Ez egy jó lehetőség lehet neked is:

● Ha nem tudod otthagyni az állásodat, mert szükséges a mindennapi megélhetéshez, de ki akarsz törni a mindennapi anyagi gondokból, és ehhez plusz bevételre van szükséged

● Ha ki akarsz kerülni a mókuskerékből és szabad emberként önfoglalkoztató akarsz lenni

● Ha szereted a munkádat, mert hivatásodnak érzed, de az onnan érkező bevétellel nem tudod megteremteni azt az életszínvonalat, amit biztosítani szeretnél a családod/magad számára

● Ha olyan élethelyzetben élsz, ahol nincsenek lehetőségeid, és változtatni szeretnél ezen

● Ha úgy érzed, nem tudsz a karrieredben tovább lépni, és úgy érzed, hogy többre vagy képes, fejlődni szeretnél

Ez egyáltalán NEM neked való, ha:

● Úgy gondolod, hogy az életben befektetés nélkül is lehet pénzt keresni

● Úgy gondolod, az élet siralomvölgy, úgysem tudnál a sorsodon változtatni

● Úgy gondolod, minden rendben van az életedben, már nem akarsz semmit elérni, fejlődni

● Nincs türelmed az eredményeket kivárni, gyorsan akarsz meggazdagodni

● Nem szeretsz tanulni, új dolgokat elsajátítani

KÉRJ INGYENES KONZULTÁCIÓT MOST

Érdekel a lehetőség, szeretnék konkrét ajánlatot kapni!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük